Loading color scheme

Luka Cavtat

naplata-komunalnih-usluga-u-luci-cavtat-2Trenutno Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. ima pod koncesijom luku Cavtat za obavljanje dvaju komunalnih djelatnosti. Prva je usluga struje i vode te druga zbrinjavanje otpada. Natječaji su objavljeni bili prošle godine na koje je tvrtka uredno aplicirala i dobila natječaj na period od 10 godina s županijskom Lučkom Upravom Dubrovnik

S obzirom na blizinu Zračne luke Dubrovnik, Luka Cavtat je iznimno prometna nautička luka, kroz koju prođe veliki broj raznih jahti, jedrilica ili katamarana. Također na rivi se nalazi i carinska zona, jer je Cavtat prva nautička luka za brodove koji ulaze u Republiku Hrvatsku iz pravca Jugoistoka.naplata-komunalnih-usluga-u-luci-cavtat-1
Kako bi zadovoljila barem određene uvijete , tvrtka je osigurala „pingvine“ s priključcima za struju i vodu. Nažalost same instalacije ne podržavaju jaku struju, čime veći brodovi ne mogu se priključiti na struju, dok za uslugu vode se može priključiti bilo koji brod. Trenutno za poslove naplate usluge te sve potrebne komunikacije je zaposlen za stalno jedan nadzornik Luke, dok se tijekom turističke sezone zaposli još jedan zaposlenik preko Student servisa.
Po pitanju otpada, brodovi trenutno odlažu otpad u podzemne spremnike (moloke) na samoj Cavtatskoj rivi, u planu je revidiranje kompletne usluge s novim cijenikom čime se želi poboljšati kvaliteta usluge te olakšati samim brodarima zbrinjavanje otpada.

U budućnosti cijeli niz ideja se treba provesti po pitanju Cavtatske rive i njezine luke, jedna je od glavnih i sama rekonstrukcija Cavtatske rive, gdje će tvrtka Čistoća i Zelenilo d.o.o. morati prilagođavati svoje usluge prema samom razvoju Cavtatske luke u daljnjim godinama.

ČISTA OKOLINA ZA NAŠU BUDUĆNOST

Adresa

Čistoća i zelenilo konavle d.o.o.
Bistroće 70, Čilipi Hrvatska

Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00-15:00 h

Kontakt

tel: +385 20 771 022
tel: +385 20 773 610
fax: +385 20 771 002

E-mail: info@cizk.hr

 

logo cizk