Loading color scheme

Obavijest stanovništvu Općine Konavle vezano za prelazak na zimski režim rada tvrtke

Poštovani,
ovim putem Vas obaviještavamo tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. shodno završetku turističke sezone te dobivenim sredstvima za skraćeno radno vrijeme prelazi na zimski režim rada.
Djelatnicima uprave se skraćuje radno vrijeme od 08:00 do 12:00 te se zabranjuje primanje stranaka, ako jedan dan unaprijed nije najavljen sastanak, također blagajna će raditi u istom vremenu ako i djelatnici i molimo sve mještane da račune plaćaju u navedenom vremenskom roku.

Reciklažno dvorište u Popovićima također mijenja svoje radno vrijeme na vrijeme od 07:00 do 15:00, te se neće stanovništvu dozvoliti odlaganje otpada izvan navedenog vremena. Također se aktivirala mogućnost odvoza glomaznog otpada s kućnog praga po pozivu građana početkom rujna..
Kućica na parkingu u Cavtatu također mijenja radno vrijeme te će raditi od 07:00 do 21:00, gdje je zabranjen ulazak stranaka u samu kućicu, sva komunikacija će se obavljati preko kliznog prozora te molimo da svi korisnici koriste rukavice tijekom predavanja/preuzimanja kartica na parkingu ili drugih radnji.
Po pitanju odvoza otpada već smo ranije obavijestili sve građane  Moćića i Molunta, tako da još jednom napominjemo na promjenu broja odvoza od 15..09.2020 godine.
Za sva pitanja stojimo na raspolaganju

  preuzmi obavijest