Obavijest stanovništvu Općine Konavle

Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. zbog početka turističke sezone neće voziti glomazni otpad s kućnog praga po pozivima građana. Duljina trajanja ove mjere ovisiti će o duljini turističke sezone. Trenutno sve narudžbe koje su zaprimljene prije prvog kolovoza će biti odvezene u što kraćem roku.
Važno je napomenuti da se ne mijenja i način prikupljanja otpada u naselju Močići i Molunat, gdje će se komunalni miješani otpad odvoziti dva puta tjedno (Močići) te tri puta tjedno (Molunat).

Blagajna skraćuje radno vrijeme na od 08:00 do 12:00 te se primanje stranaka će se odvijati također u istom vremenu , tako da molimo sve građane da se pridržavaju navedenih mjera te vremenskih okvira.
Reciklažno dvorište u Popovićima također skraćuje svoje radno vrijeme na vrijeme od 07:00 do 11:00, svaki dan osim nedelje i blagdana, te se neće stanovništvu dozvoliti odlaganje otpada izvan navedenog vremena.
Kućica na parkingu u Cavtatu također mijenja radno vrijeme te će raditi od 06:00 do 02:00, gdje je zabranjen ulazak stranaka u samu kućicu, sva komunikacija će se obavljati preko kliznog prozora te molimo da svi korisnici koriste maske tijekom predavanja/preuzimanja kartica na parkingu ili drugih radnji.
Sve navedene mjere stupaju na snagu od 01.08.2020 god. te će trajati do daljnjeg
Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 0800 200 038

preuzmi obavijest