Obavijest mještanima Močića

Poštovani mještani naselja Mocici,

odlagalistaOvim putem Vas obavještavamo da će dana 27.11.2019 godine trajno ukinuti odlagališta uz Državnu cestu D8 na lokacijama zaseoka Pendovo selo i Diklići. Ovo je nastavak daljnjeg provođenja programa Općine Konavle s Čistoćom i Zelenilom Konavle d.o.o. pod nazivom “Odvoz otpada s kućnog praga”.
Jako je važno napomenuti da odlaganje u budućnosti na ovim lokacijama neće biti dozvoljeno te će se smatrati nepropisnim odlaganjem, čime se automatski podliježe prekršajima koje može sankcionirati komunalni redar.

Read more

Javni poziv za suradnju u akciji “Odvoz otpada s kućnog praga”

Poštovani ovim putem Vas pozivamo da se uključite našu akciju “Odvoz otpada s kućnog praga” po pitanju revitalizacije područja lokalnih odlagališta u naselju Mocici. Naša ideja je da Vi, kao dio naše zajednice, koja je ekološki osvještena, kroz akciju sadnje novih stabala na mjestima bivših odlagališta dignemo svijest na veću ljestvicu po pitanju značaja i očuvanja našeg okoliša u Konavlima.

U nadi pozitivnog odgovora, direktor Čistoće i Zelenilo Konavle d.o.o. Pavo Arbulic

OBAVIJEST GRAĐANIMA

Poštovani, ovim putem obaviještavamo sve građane da će od četvrtka 31.10.2019 godine od 09:00 do nedelje 03.11.2019 godine do 09:00 Parking Cavtat biti besplatan za korištenje povodom dana Svi Svetih.

VAŽNA OBAVIJEST

kanteMolimo sve žitelje naselja Močića da dođu na koordinacijski sastanak 29.10.2019 godine u 19:00 h u Dom Kulture Močići. Glavna tema je razgovor i prijava kućanstava za preuzimanje kanti za razvrstavanje otpada. Molimo sve da ponesu sa sobom svoje dokumente, kako bi mogli odmah ispuniti prijavni list koji je nužno popuniti prije dobivanja kanti. Sam prijavni list se može skinuti s naših stranica i dostaviti u naše prostorije Uprave ili poslati poštom. Važno je napomenuti da bez ispunjenog prijavnog lista neće se moći dobiti kante na kućni prag.

direktor Čistoće i Zelenila Konavle d.o.o.
Pavo Arbul

Read more