OBAVIJEST GRAĐANIMA

Poštovani, ovim putem obaviještavamo sve građane da će od četvrtka 31.10.2019 godine od 09:00 do nedelje 03.11.2019 godine do 09:00 Parking Cavtat biti besplatan za korištenje povodom dana Svi Svetih.

VAŽNA OBAVIJEST

kanteMolimo sve žitelje naselja Močića da dođu na koordinacijski sastanak 29.10.2019 godine u 19:00 h u Dom Kulture Močići. Glavna tema je razgovor i prijava kućanstava za preuzimanje kanti za razvrstavanje otpada. Molimo sve da ponesu sa sobom svoje dokumente, kako bi mogli odmah ispuniti prijavni list koji je nužno popuniti prije dobivanja kanti. Sam prijavni list se može skinuti s naših stranica i dostaviti u naše prostorije Uprave ili poslati poštom. Važno je napomenuti da bez ispunjenog prijavnog lista neće se moći dobiti kante na kućni prag.

direktor Čistoće i Zelenila Konavle d.o.o.
Pavo Arbul

Read more

Sastanak ČIZK sa Mjesnim Odborima ČILIPI I MOČIĆI

Sutra,4.9.2019, u Domu Kulture s početkom u 20:00 će biti održan sastanak ČIZK, sa Mjesnim Odborima ČILIPI I MOČIĆI vezano na temu novog načina odlaganja otpada, te molimo da stanovnici navedenih sela dođu u što većem broju kako bi se kvalitetnije informirali na navedenu temu.

Cjenik za odvoz, zbrinjavanje i razvrstavanje glomaznog otpada

Shodno predanom zahtjevu nadležnim tijelima, ČISTOĆA I ZELENILO KONAVLE d.o.o., ovim putem obavještava sve žitelje na području Općine Konavle da će od 01.10.2019 godine stupiti na snagu novi cjenik za odvoz, zbrinjavanje i razvrstavanje glomaznog otpada, koji se uglavnom odnosi na poslovne subjekte.

Read more