Dan planeta Zemlje u Grudi, Konavle 16. svibnja u 08.45h

dan planeta zemlje malaU cetvrtak, 16. svibnja s pocetkom u 08.45 sati, u dvorani Osnovne škole Gruda bit ce upriliceno obilježavanje Dana planeta Zemlje u organizaciji Cistoce i zelenilo Konavle d.o.o., Osnovne škole Gruda i Muzeja i galerije Konavala.

Dogadaj se realizira kao dio aktivnosti EU projekta „Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom opcina Konavle, Župa dubrovacka i Dubrovacko primorje“ kojeg provodi Opcina Konavle. Cilj obilježavanja Dana planeta Zemlje je podizanje razine svijesti o odgovornom postupanju s otpadom, odnosno promoviranje principa „Skupljam, slažem i savjesno otpad odlažem!“. Sukladno tome priprema se niz aktivnosti za stanovnike i igre za najmlade, te ce biti promovirani i prigodni informativni materijali.

Read more

Dan planeta Zemlje - 16. svibnja 2019. godine u sportskoj dvorani Gruda

dan planeta zem OSgruda malaDana 16. svibnja 2019. godine u sportskoj dvorani OŠ Gruda naknadno je obilježen Dan planeta Zemlje u sklopu provedbe EU projekta „Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na podrucju opcina Konavle, Župa Dubrovacka i Dubrovacko primorje”.
Današnji program je organiziran u suradnji Cistoce i zelenilo Konavle d.o.o., Osnovnom školom Gruda, Muzeji i galerija Konavala, te Domom za starije i nemocne „Konavle“.

Read more

EU projekt: „Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom općina Konavle, Župa dubrovačka i Dubrovačko primorje“

Općina Konavle sa zadovoljstvom objavljuje da je dana 07.09.2018. potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava Europske unije za provedbu projekta „Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom općina Konavle, Župa dubrovačka i Dubrovačko primorje“, prema Javnom pozivu na dostavu projektnih prijedloga „Provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom“. Nositelj projekta je Općina Konavle, dok su sunositelji projekta Općina Župa dubrovačka i Dubrovačko primorje.

Read more

BESPLATNI BROJ TELEFONA ZA ODVOZ GLOMAZNOG OTPADA 0800 200 038