OBAVIJEST O UKIDANJU ODLAGALIŠTA KROZ ČILIPE

Poštovani, shodno provođenju programa „Odvoz s kućnog praga“ tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. je definirala raspored ukidanja zajedničkih odlagališta kroz Čilipe

Read more

Obavijest stanovništvu Općine Konavle vezano za rad tvrtke Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.

Poštovani,

ovim putem Vas obaviještavamo tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. shodno smjernicama nadležnih tijela (Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Općine Konavle) nastavlja vršiti prilagodbu svog operativnog djelovanja na području Općine Konavle po pitanju djelovanja virusa COVID 19. Organiziran je smjenski rad na mjestima gdje boravi više djelatnika.

Djelatnicima uprave se radno vrijeme mijenja na način da je od 07:00 do 13:00 i to u smjenskom radu od četiri sata te se zabranjuje primanje stranaka do daljnjega, također blagajna se zatvara i molimo sve mještane da svoje račune podmiruju ostalim načinima naplate.

Read more

Obavijest mještanima i privredi Ćilipa

Obavijest mještanima i privredi ĆilipaPoštovani, s danom 17.11.2020. odlagališta za zaseok Arbulići (preko puta INA-e) te za zaseok Skurići (isto uz Državnu cestu D8) se ukidaju i neće se više koristiti. Javna površina biti će uređena te će se zasaditi određene biljne kulture kako bi se uklopile s okolinom. Napominjemo da je ovo nastavak rada s programom "Odvoza s kućnog praga", gdje Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. provodi novi plan gospodarenja otpadom na području Općine Konavle, a sve u svrhu potrebitog povećanja razvrstanog otpada kao i samog
očuvanja okoliša naše Općine.

Za kraj molimo mještane Čilipa da pristupe ispunjavanju obrazca za primitak kanti na kućni prag, jer u protivnom odlaganje otpada na ugašenim odlagališta će se smatrati prekršajima, za koje može komunalni redar pisati kazne.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte nas na naše info telefone.

Obavijest o odvozu otpada do kraja godine za Močiće; Čilipe i Molunat

Poštovani u prilogu dostavljamo prijedlog plana odvoza otpada za Čilipe i Močiće, dok po pitanju Molunta stvari se nisu promjenile (ponedeljak i četvrtak ostaju). Nažalost malo kasnimo s obavijesti, iz razloga što pred nama prethode blagdani i trebalo je raditi određena usklađenja u odvozu te prilagodbi novom pogoršanju po pitanju Covid 19 virusa te i novih korisnika koji dolaze u program „Odvoz s kućnog praga“.

Read more