Loading color scheme

Pokretanje novog softwarea za sve usluge tvrtke (računovodstvo, reciklažno dvorište, knjigovodstvo, praćenje odvoza otpada)

programi-swShodno razvoju infrastukture i poboljšanju usluge na terenu tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. je nužna ići u poboljšanje po pitanju softwareskih riješenja, a sve u svrhu bržeg i efikasnijeg rada te monitoringa raznih procesa koji se odvijaju na terenu.
Slobodno se može reći da je kroz zadnjih godinu i pol dana napravljena kvalitetna analiza postoćeg stanja te napravljen razrađeni plan, te sada je došlo vrijeme djelovanja.

Plan je da tvrtka kompletno razradi sve mogućnosti poboljšanja usluge na svim razinama. Ovo konkretno znači poboljšanje odnosa s korisnicima te mnogo transparentniji pristup. Plan je da razvojem se približimo korisnicima na način da uvijek mogu viditi razne informacije koje ih zanimaju.

Također kompletno podizanje kvalitete praćenja novih sustava traži i dodatne edukacije i obučavanje zaposlenika tvrtke, gdje je to jedan od integralnih dijelova ovog projekta.
Konačni cilj ovog projekta je optimalizacija uredskog poslovanja, jednostavnije praćenje procesa na terenu i na kraju poboljšanje odnosa s korisnicima naših usluga.
Ukupna vrijednost projekta: od 300.000 do 400.000 kn
Iznos financiranja: Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. (100%)
Početak provedbe projekta: Početak 2021 godine
Nositelj projekta: Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.