Loading color scheme

Promjena cijena parkinga u Cavtatu

Parking 2Poštovani korisnici,

ovim putem Vas obavještavamo da će u ponedjeljak 02.10.2023 god. biti na snazi nova cijena naplate sata parkinga u Cavtatu. Nova cijena će biti 1,50 eura za osobna vozila, dok za vozila visine preko 2,3 metra cijena će iznositi 5,00 eura.

Vaša Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.

 

Obavijest korisnicima stare jezgre Cavtata

sortiranje-otpadPoštovani korisnici sukladno napretku radova na Cavtatskoj rivi, otvara se novo odlagalište na “kantunu” rive s polupodzemnim spremnicima. Novo odlagalište se može odmah početi koristiti, dok će od sutra, 02.09. Odlagališta na trgu, iza pozornice, te odlagalište na gornjem nivou Parkinga će biti anulirana. Molimo sve građane da ne ostavljaju otpad kraj spremnika te da uredno razdvajaju otpad koliko je to moguće.

Vaša Čistoća i Zelenilo Konavle

pročitaj više

Obavijest korisnicima parkinga Cavtat

Parking 2Poštovani,

sukladno suglasnostima Vijeća za zaštitu javnih potrošača te odluci Načelnika, do sutra (10.06.2023) mijenja se cijena parkinga za vozila ispod visine od 2,30 s 1,40 eura na 3,00 eura. Važno je napomenuti da svi žitelji Općine Konavle imaju pravo na mjesečnu kartu po cijenama definiranom kategorizacijom, koju možete nači u prilogu . Također u prilogu možete pronaći uvjete ponašanja na parkingu Cavtat te cjelokupnu kategorizaciju s svim vrstama usluga koje nudi ČIZK.

Vaša Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.

 

pročitaj više

Obavijest parking

Parking 2Poštovani korisnici,

od 01.05.2023 cijena parkinga se mijenja s 0,70 eura na 1,40 eura (10 kn) po satu za osobna vozila visine ispod 2,40 metara. Za vozila preko 2,40 cijena će biti 10 eura (75 kn) po satu. Sve ostale detalje možete naći na stranicama ČIZKa na www.cizk.hr

 

 

pročitaj više

Gašenje odlagališta u Lovornome

Tokom sutrašnjeg dana će se skinuti spremnici s javnih površina gdje su postavljeni te će se odlagališta anulirati u naselju Lovorno i pretvoriti u zelene površine gdje je to moguće naravno. Isto tako i dalje molimo korisnike gornje bande da predaju zahtjeve za spremnike kako bi čim prije prešli na novi sustav razdvajanja na kućnom pragu.

pročitaj više

GAŠENJE JAVNIH ODLAGALIŠTA U PRIDVORJU

Tokom sutrašnjeg dana će se skinuti spremnici s javnih površina gdje su postavljeni te će se odlagališta anulirati i pretvoriti u zelene površine gdje je to moguće naravno. Isto tako i dalje molimo korisnike gornje bande da predaju zahtjeve za spremnike kako bi čim prije prešli na novi sustav razdvajanja na kućnom pragu.

pročitaj više

POSJETA ŠKOLARACA RECIKLAŽNOM DVORIŠTU POPOVIĆI

Posjeta školaraca Reciklažnom dvorištu u Popovićima-4Danas smo imali prigodu ugostiti učenike 1. i 2. razreda MŠ OŠ Cavtat i Čilipi te ih provesti kroz kompletan proces, prijema, obrade te zbrinjavanja raznih vrsta otpada. Djeca su pokazali veliko zanimanje za sam način obrade otpada, gdje su vidjeli način rada raznih specijaliziranih strojeva, kojima se otpada razdvaja i preše.

 

 

 

pročitaj više

ČISTA OKOLINA ZA NAŠU BUDUĆNOST

Adresa

Čistoća i zelenilo konavle d.o.o.
Bistroće 70, Čilipi Hrvatska

Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00-15:00 h

Kontakt

tel: +385 20 771 022
tel: +385 20 773 610
fax: +385 20 771 002

E-mail: info@cizk.hr

 

logo cizk