Loading color scheme

Promjena cijene parkinga

cizk-32Poštovani,

ovim putem obavještavamo sve svoje korisnike parkinga u Cavtatu da se od 1.6.2021 (utorak) mijenja cijena naplate parkinga u Cavtatu. Cijena s 5 kuna po satu se mijenja na 10 kuna po satu,

Za sve informacije i upite slobodno nas kontaktirajte na tel: +385 20 771 022 ili E-mail: info@cizk.hr

pročitaj više

Javni poziv za akciju čišćenja i uređenja javnih površina

Poštovani., ovim putem Vas obavije5tavamo tvrtka Čistoia i Zelenilo Konavle d.o.o. nastavlja treću godinu za redom druženje sa svim ljudima dobre volje i želje za urednim javnim površinama.

Plan akcije je uređenje javnih površina na tri lokacije: Vitaljina, Karasovići i Prevlaka. Plan je uređenje Vitaljine dijela oko igrališta i boćališta, dok Karasoviće je planirano očistiti i urediti uz pojas državne ceste D8, posebice dio kraj graničnog prijelaza, gdje se planira postaviti spremnici za otpad.

Sto se tiče Prevlake, plan je da idemo u čišćenje plaža, isto tako i postavljanje dodatnih spremnika za otpad, kao i uređenja puta prema tvrđavi.

pročitaj više

Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. je donijela novi pravilnik te cjenik za parking i luku Cavtat

Poštovani korisnici, ČIZK je donio novi cjenik, gdje nema puno promjena s gledišta financijskog aspekta, točnije nikakvog poskupljenja za žitelje Konavala. Važno je napomenuti da je povećana ponuda raznih usluga čime se ČIZK prilagođava potrebama korisnika, posebice po pitanju korištenja usluge u Luci Cavtat. Više detalja i informacija možete saznati na našoj web stranici, gdje je sve jasno elaborirano te definirana pravila ponašanja.

pročitaj više

Obavijest o odvozu otpada za Močiće i Čilipe, svibanj i lipanj 2021

bg1

Poštovani korisnici, sukladno našim planovima, donesen je plan odvoza za svibanj i lipanj za zaseoke Močiće i Čilipe. Važno je napomenuti da od 15. lipnja kreće ljetni režim rada, gdje će se češće prazniti kante, tako da MKO će se od 15. lipnja prazniti dva puta tjedno, umjesto dosadašnjih jednom tjedno, te reciklažni otpad 3-4 puta mjesečno, umjesto dva puta mjesečno. U prilogu je navedeni raspored, za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

 

Vaša Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.

pročitaj više

Čistoća i zelenilo Konavle potpisala ugovor za ugradnju sunčane elektrane

solari-opcinaS današnjim danom tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. je krenula u realizaciju solarne elektrane na krov općinske zgrade u Cavtatu. Realizacija ovog projekta je počela sredinom 2019 godine, kada je predan projektni zadatak projektantima. Nakon toga je slijedilo apliciranje projekta prema Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, gdje je u studenom 2020 godine dobiveno pozitivno rješenje, gdje je Fond odobrio sufinanciranje u iznosu od 75 %, nakon čega je ČIZK uredno provela natječaj te odabrala najpovoljnijeg izvođača te sada kreće u realizaciju navedenog projekta.

pročitaj više

ČISTOĆA I ZELENILO KONAVLE d.o.o. SLUŽBENO POTPISALA UGOVOR ZA NOVE KAMIONE!

cizk-kamion-1Na današnji dan, tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. je potpisala ugovor s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za nabavku dvaju novih komunalnih vozila, gdje će Fond sudjelovati sa 75,77 % u financiranju nabavke kamiona. Tvrtka planira nabaviti nova dva vozila kroz javnu nabavu, što je obvezna napraviti u roku od slijedećih 60 dana, čime će se znatno podignuti kvaliteta usluge te otvoriti prostor za daljnji razvoj programa „Odvoz s kućnog praga“. Točan trošak nabavke kamiona će se znati kada se zaključi javna nabava, dok su ukupni prihvatljivi troškovi projekta iznose iznose 1.253.227,50 kuna, od čega su 934.625,55 kuna bespovratna sredstva finacirana od strane Fonda. Svi se nadamo da ćemo kamione početi koristiti i prije početka ovog ljeta.

pročitaj više

Raspored za mobilno reziklažno

mobilno-reciklazno-velikaKako radi mobilno reciklažno u Konavlima

Bitno je naglasiti da će mobilno reciklažno kroz svoj plan rada biti raspoređeno na više lokacija kroz Konavle, čime se želi postići da mještanima Konavala bude maksimalno dostupno.

Za svaku godinu se izrađuje plan rada mobilnog reciklažnog te za prvu polovicu 2021 godinu je plan definiran na slijedeći način:

Mobilno reciklažno radi svaki dan od 08:00 do 12:00, osim blagdanima i nedeljama prema slijedećem rasporedu:

pročitaj više

Plan odvoza otpada za Močiće, ožujak i travanj 2021.

bg1Poštovani, u nastavku Vam dostavljamo plan odvoza otpada za Močiće, ožujak i travanj 2021.

Zaseoci Miočići i Rusići (Čilipi) spadaju pod odvoz za Močiće, a ne Čilipe!

Na dan pražnjenja kanta se postavlja uz rub javne površine tako da ne ometa promet ili na privatnu površinu na način da je vizualno pristupačno mjesto gdje čistač.

Ako niste u mogućnosti ostaviti kantu prema rasporedu – jednostavno dovezite svoj otpad na reciklažno dvorište u Popoviće.

pročitaj više

Plan odvoza otpada za Čilipi, ožujak i travanj 2021.

bg1Poštovani, u nastavku Vam dostavljamo plan odvoza otpada za Čilipe, ožujak i travanj 2021.
Na dan pražnjenja kanta se postavlja uz rub javne površine tako da ne ometa promet ili na privatnu površinu na način da je vizualno pristupačno mjesto gdje čistač može pristupiti kanti.

Ako niste u mogućnosti ostaviti kantu prema rasporedu – jednostavno dovezite svoj otpad na reciklažno dvorište u Popoviće.

Pročitajte informacije na bočnim stranama kanti, kako bi se bolje upoznali s načinom razdvajanja otpada

pročitaj više

ČISTA OKOLINA ZA NAŠU BUDUĆNOST

Adresa

Čistoća i zelenilo konavle d.o.o.
Bistroće 70, Čilipi Hrvatska

Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00-15:00 h

Kontakt

tel: +385 20 771 022
tel: +385 20 773 610
fax: +385 20 771 002

E-mail: info@cizk.hr

 

logo cizk