Loading color scheme

Zbrinjavanje božićnih borova

Poštovani mještani Općine Konavle,

ovim putem Vas obavještavamo da možete svakodnevno doći i besplatno zbrinuti božićno drvce (umjetno ili prirodno) u naše Reciklažno dvorište u Popovićima u radnom vremenu od 07:00 do 15:00 svaki dan osim blagdana.

pročitaj više

Obavijest stanovništvu Općine Konavle vezano za rad tvrtke Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.

Poštovani, ovim putem Vas obaviještavamo tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. nastavlja vršiti prilagodbu svog operativnog djelovanja na području Općine Konavle po pitanju djelovanja virusa COVID 19.

Djelatnicima uprave se radno vrijeme ostaje kao i prije, od 07:00 do 13:00 i to u smjenskom radu od četiri sata te se zabranjuje primanje stranaka do daljnjega, također blagajna počinje sa radom od 11.01.2021 god.  i molimo sve mještane da poštuju mjere distance tijekom plaćanje te obavezno da nose maske i rukavice.

pročitaj više

Obavijest za mještane Čilipa

_prijavnice-cizk_20201028_1970876427Poštovani mještani Čilipa, obaviještavamo Vas, sukladno teškoj emidemiološkoj situaciji u državi po pitanju COVID 19 virusa, da predaja prijavnice se neće moći službeno više predati kod djelatnika Čistoće u prostorijama uprave.

Predaju prijavnice se može dostaviti na slijedeći način:
1. Dostaviti ispunjenu prijavnicu te ubaciti je u pretinac ispred samog ulaza u upravu
2. Skinuti prijavnicu s naše web stranice te ispuniti je i poslati na mail: cistoca.konavle@du.t-com.hr
3. Nazvati na telefon 020 771 002 te telefonskim putem skupa s kolegicom ispuniti prijavnicu

 

pročitaj više

Obavijest stanovništvu Općine Konavle vezano za rad tvrtke Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.

bg1Poštovani,

ovim putem Vas obavije5tavamo tvrtka iisto6a i Zelenilo Konavle d.o.o. shodno smjernicama nadležnih tijela (Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Općine Konavle) nastavlja vršiti prilagodbu svog operativnog djelovanja na području Općine Konavle po pitanju djelovanja virusa COVID 19.

Organiziran je smjenski rad na mjestima gdje boravi više djelatnika.

 

pročitaj više

Plan odvoza otpada za Čilipi, siječanj i veljača 2021.

bg1Poštovani, u nastavku Vam dostavljamo plan odvoza otpada za Čilipe, siječanj i veljača 2021.
Na dan pražnjenja kanta se postavlja uz rub javne površine tako da ne ometa promet ili na privatnu površinu na način da je vizualno pristupačno mjesto gdje čistač može pristupiti kanti.

Ako niste u mogućnosti ostaviti kantu prema rasporedu – jednostavno dovezite svoj otpad na reciklažno dvorište u Popoviće.

Pročitajte informacije na bočnim stranama kanti, kako bi se bolje upoznali s načinom razdvajanja otpada

pročitaj više

Obavijest stanovništvu Općine Konavle vezano za rad tvrtke Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.

Poštovani,

ovim putem Vas obaviještavamo tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. shodno smjernicama nadležnih tijela (Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Općine Konavle) nastavlja vršiti prilagodbu svog operativnog djelovanja na području Općine Konavle po pitanju djelovanja virusa COVID 19. Organiziran je smjenski rad na mjestima gdje boravi više djelatnika.

pročitaj više

Obavijest mještanima i privredi Ćilipa

Obavijest mještanima i privredi ĆilipaPoštovani, s danom 17.11.2020. odlagališta za zaseok Arbulići (preko puta INA-e) te za zaseok Skurići (isto uz Državnu cestu D8) se ukidaju i neće se više koristiti. Javna površina biti će uređena te će se zasaditi određene biljne kulture kako bi se uklopile s okolinom. Napominjemo da je ovo nastavak rada s programom "Odvoza s kućnog praga", gdje Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. provodi novi plan gospodarenja otpadom na području Općine Konavle, a sve u svrhu potrebitog povećanja razvrstanog otpada kao i samog
očuvanja okoliša naše Općine.

Za kraj molimo mještane Čilipa da pristupe ispunjavanju obrazca za primitak kanti na kućni prag, jer u protivnom odlaganje otpada na ugašenim odlagališta će se smatrati prekršajima, za koje može komunalni redar pisati kazne.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte nas na naše info telefone.

Obavijest o odvozu otpada do kraja godine za Močiće; Čilipe i Molunat

Poštovani u prilogu dostavljamo prijedlog plana odvoza otpada za Čilipe i Močiće, dok po pitanju Molunta stvari se nisu promjenile (ponedeljak i četvrtak ostaju). Nažalost malo kasnimo s obavijesti, iz razloga što pred nama prethode blagdani i trebalo je raditi određena usklađenja u odvozu te prilagodbi novom pogoršanju po pitanju Covid 19 virusa te i novih korisnika koji dolaze u program „Odvoz s kućnog praga“.

pročitaj više

ČISTA OKOLINA ZA NAŠU BUDUĆNOST

Adresa

Čistoća i zelenilo konavle d.o.o.
Bistroće 70, Čilipi Hrvatska

Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00-15:00 h

Kontakt

tel: +385 20 771 022
tel: +385 20 773 610
fax: +385 20 771 002

E-mail: cistoca.konavle@du.t-com.hr

 

logo cizk