Loading color scheme

Obavijest parking

Parking 2Poštovani korisnici,

od 01.05.2023 cijena parkinga se mijenja s 0,70 eura na 1,40 eura (10 kn) po satu za osobna vozila visine ispod 2,40 metara. Za vozila preko 2,40 cijena će biti 10 eura (75 kn) po satu. Sve ostale detalje možete naći na stranicama ČIZKa na www.cizk.hr

 

 

pročitaj više

Gašenje odlagališta u Lovornome

Tokom sutrašnjeg dana će se skinuti spremnici s javnih površina gdje su postavljeni te će se odlagališta anulirati u naselju Lovorno i pretvoriti u zelene površine gdje je to moguće naravno. Isto tako i dalje molimo korisnike gornje bande da predaju zahtjeve za spremnike kako bi čim prije prešli na novi sustav razdvajanja na kućnom pragu.

pročitaj više

GAŠENJE JAVNIH ODLAGALIŠTA U PRIDVORJU

Tokom sutrašnjeg dana će se skinuti spremnici s javnih površina gdje su postavljeni te će se odlagališta anulirati i pretvoriti u zelene površine gdje je to moguće naravno. Isto tako i dalje molimo korisnike gornje bande da predaju zahtjeve za spremnike kako bi čim prije prešli na novi sustav razdvajanja na kućnom pragu.

pročitaj više

POSJETA ŠKOLARACA RECIKLAŽNOM DVORIŠTU POPOVIĆI

Posjeta školaraca Reciklažnom dvorištu u Popovićima-4Danas smo imali prigodu ugostiti učenike 1. i 2. razreda MŠ OŠ Cavtat i Čilipi te ih provesti kroz kompletan proces, prijema, obrade te zbrinjavanja raznih vrsta otpada. Djeca su pokazali veliko zanimanje za sam način obrade otpada, gdje su vidjeli način rada raznih specijaliziranih strojeva, kojima se otpada razdvaja i preše.

 

 

 

pročitaj više

Obavijest Stanovnicima Gornje Bande

reciklaza-kantePoštovani korisnici,

Ovim putem Vas obaviještavamo da od sutra naselja Drvenik i Mihanići prelaze na drugačiji način odvoza otpada. Ukloniti će se zajednički spremnici na javnim površinama te ćemo početi voziti otpad s kućnog praga. Još jednom apeliramo sve korisnike Gornje Bande da preuzmu svoje spremnike i da se prijave, kako bi izbjegli nemogućnost zbrinjavanja otpada.

 

pročitaj više

Obavijest korisnicima gornje bande Konavala te Močića

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. počinje s podjelom spremnika na kućni prag, sukladno odluci o načinu prikupljanja otpada na području Općine Konavle.

S obzirom na to da jako nizak broj korisnika koji su se prijavili za spremnike molimo neprijavljene da se što prije očituju te da se prijavnicom definiraju veličine spremnika koje žele zadužiti.

pročitaj više

ČISTA OKOLINA ZA NAŠU BUDUĆNOST

Adresa

Čistoća i zelenilo konavle d.o.o.
Bistroće 70, Čilipi Hrvatska

Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00-15:00 h

Kontakt

tel: +385 20 771 022
tel: +385 20 773 610
fax: +385 20 771 002

E-mail: info@cizk.hr

 

logo cizk