Loading color scheme

ČISTOĆA I ZELENILO KONAVLE d.o.o. SLUŽBENO POTPISALA UGOVOR ZA NOVE KAMIONE!

cizk-kamion-1Na današnji dan, tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. je potpisala ugovor s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za nabavku dvaju novih komunalnih vozila, gdje će Fond sudjelovati sa 75,77 % u financiranju nabavke kamiona. Tvrtka planira nabaviti nova dva vozila kroz javnu nabavu, što je obvezna napraviti u roku od slijedećih 60 dana, čime će se znatno podignuti kvaliteta usluge te otvoriti prostor za daljnji razvoj programa „Odvoz s kućnog praga“. Točan trošak nabavke kamiona će se znati kada se zaključi javna nabava, dok su ukupni prihvatljivi troškovi projekta iznose iznose 1.253.227,50 kuna, od čega su 934.625,55 kuna bespovratna sredstva finacirana od strane Fonda. Svi se nadamo da ćemo kamione početi koristiti i prije početka ovog ljeta.

pročitaj više

Raspored za mobilno reziklažno

mobilno-reciklazno-velikaKako radi mobilno reciklažno u Konavlima

Bitno je naglasiti da će mobilno reciklažno kroz svoj plan rada biti raspoređeno na više lokacija kroz Konavle, čime se želi postići da mještanima Konavala bude maksimalno dostupno.

Za svaku godinu se izrađuje plan rada mobilnog reciklažnog te za prvu polovicu 2021 godinu je plan definiran na slijedeći način:

Mobilno reciklažno radi svaki dan od 08:00 do 12:00, osim blagdanima i nedeljama prema slijedećem rasporedu:

pročitaj više

Plan odvoza otpada za Močiće, ožujak i travanj 2021.

bg1Poštovani, u nastavku Vam dostavljamo plan odvoza otpada za Močiće, ožujak i travanj 2021.

Zaseoci Miočići i Rusići (Čilipi) spadaju pod odvoz za Močiće, a ne Čilipe!

Na dan pražnjenja kanta se postavlja uz rub javne površine tako da ne ometa promet ili na privatnu površinu na način da je vizualno pristupačno mjesto gdje čistač.

Ako niste u mogućnosti ostaviti kantu prema rasporedu – jednostavno dovezite svoj otpad na reciklažno dvorište u Popoviće.

pročitaj više

Plan odvoza otpada za Čilipi, ožujak i travanj 2021.

bg1Poštovani, u nastavku Vam dostavljamo plan odvoza otpada za Čilipe, ožujak i travanj 2021.
Na dan pražnjenja kanta se postavlja uz rub javne površine tako da ne ometa promet ili na privatnu površinu na način da je vizualno pristupačno mjesto gdje čistač može pristupiti kanti.

Ako niste u mogućnosti ostaviti kantu prema rasporedu – jednostavno dovezite svoj otpad na reciklažno dvorište u Popoviće.

Pročitajte informacije na bočnim stranama kanti, kako bi se bolje upoznali s načinom razdvajanja otpada

pročitaj više

Obavijest Fonda o pozitivnoj ocjeni apliciranja za nabavu dva nova komunalna vozila

komunalna-vozilaNakon četiri kruga ocjenjivanja naše aplikacije za nabavku dva nova komunalna vozila, tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. može s ponosom potvrditi da je dobila 74,77 % vrijednosti bespovratnih sredstava (905.374,73 kn) za raspisivanje javnog natječaja za nabavku novih komunalnih vozila. Također je važno napomenuti da kroz par tjedana se očekuje prva isporuka spremnika od 120 i 240 litara za reciklažni otpad. Nova dva kamiona su planirana da budu kapaciteta 7 m3 i 5 m3 te će pojačati vozni park ČIZK-a te omogućiti daljnji razvoj projekta „Odvoz s kućnog praga“. Napominjemo da će 2021 godina biti godina s daleko najvećim ulaganjima po pitanju komunalne infrastrukture za otpad. Za kraj jako je važno napomenuti da je tvrtka ČIZK koristila vlastite resurse za apliciranje čime nije stvaran dodatni trošak angažiranjem vanjskih suradnika za uspješnu provedbu ovog projekta.

pročitaj više

Obavijest o zatvaranju dječjeg igrališta u Cavtatu

vrtic-igraliste-cavtat-3Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da sutra 25.02.2021 godine od 07:00 H do 26.02.2021 godine do 10:00 H Dječje igrlište Cavtat će biti zatvoreno za sve korisnike. Razlog zatavaranja je redovno održavanje igrališta. Molimo za razumjevanje roditelja, jer se radi redoviti pregled i održavanje opreme na igralištu, sve u svrhu sigurnosti naše djece.

 

 

pročitaj više

Zbrinjavanje božićnih borova

Poštovani mještani Općine Konavle,

ovim putem Vas obavještavamo da možete svakodnevno doći i besplatno zbrinuti božićno drvce (umjetno ili prirodno) u naše Reciklažno dvorište u Popovićima u radnom vremenu od 07:00 do 15:00 svaki dan osim blagdana.

pročitaj više

Obavijest stanovništvu Općine Konavle vezano za rad tvrtke Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.

Poštovani, ovim putem Vas obaviještavamo tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. nastavlja vršiti prilagodbu svog operativnog djelovanja na području Općine Konavle po pitanju djelovanja virusa COVID 19.

Djelatnicima uprave se radno vrijeme ostaje kao i prije, od 07:00 do 13:00 i to u smjenskom radu od četiri sata te se zabranjuje primanje stranaka do daljnjega, također blagajna počinje sa radom od 11.01.2021 god.  i molimo sve mještane da poštuju mjere distance tijekom plaćanje te obavezno da nose maske i rukavice.

pročitaj više

Obavijest za mještane Čilipa

_prijavnice-cizk_20201028_1970876427Poštovani mještani Čilipa, obaviještavamo Vas, sukladno teškoj emidemiološkoj situaciji u državi po pitanju COVID 19 virusa, da predaja prijavnice se neće moći službeno više predati kod djelatnika Čistoće u prostorijama uprave.

Predaju prijavnice se može dostaviti na slijedeći način:
1. Dostaviti ispunjenu prijavnicu te ubaciti je u pretinac ispred samog ulaza u upravu
2. Skinuti prijavnicu s naše web stranice te ispuniti je i poslati na mail: cistoca.konavle@du.t-com.hr
3. Nazvati na telefon 020 771 002 te telefonskim putem skupa s kolegicom ispuniti prijavnicu

 

pročitaj više

ČISTA OKOLINA ZA NAŠU BUDUĆNOST

Adresa

Čistoća i zelenilo konavle d.o.o.
Bistroće 70, Čilipi Hrvatska

Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00-15:00 h

Kontakt

tel: +385 20 771 022
tel: +385 20 773 610
fax: +385 20 771 002

E-mail: info@cizk.hr

 

logo cizk