Loading color scheme

Obavijest stanovništvu Općine Konavle vezano za rad tvrtke Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.

Poštovani, ovim putem Vas obaviještavamo tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. nastavlja vršiti prilagodbu svog operativnog djelovanja na području Općine Konavle po pitanju djelovanja virusa COVID 19.

Djelatnicima uprave se radno vrijeme ostaje kao i prije, od 07:00 do 13:00 i to u smjenskom radu od četiri sata te se zabranjuje primanje stranaka do daljnjega, također blagajna počinje sa radom od 11.01.2021 god.  i molimo sve mještane da poštuju mjere distance tijekom plaćanje te obavezno da nose maske i rukavice.

Tržnica u Cavtatu ostaje u svom standarnom radnom vremenu, svaki dan od 07.00 do 13:00, osim nedelje i blagdana,  ali i dalje uz mjere održavanja udaljenosti i broja ljudi na tržnici koje su obješene na samom ulasku na tržnicu. Isto vrijedi i za ostale dućane u sklopu tržnice.

Reciklažno dvorište u Popovićima ostaje na svom radnom vremenu od 07:00 do 15:00, isto u smjenama. Također ostaje mogućnost odvoza glomaznog otpada s kućnog praga po pozivu građana, ali zbog velikog broja poziva lista čekanja se povećala na tjedan dana. Apeliramo da svi građani koji dolaze u Reciklažno dvorište predati otpad koriste zaštitne maske i rukavice te sve propisane mjere kako ne bi širili virus.

Parking Cavtat će biti beplatan do 15.01.2021. Radno vrijeme kućice na parkingu je od 07:00 do 17:00, ali tek od 11.01.2021 godine., gdje je i dalje zabranjen ulazak stranaka u samu kućicu, sva komunikacija će se obavljati preko kliznog prozora te molimo da svi korisnici koriste rukavice i maske tijekom predavanja/preuzimanja kartica na parkingu ili drugih radnji.

Također ovim putem obavještavamo da će svi korisnici parking mjesečnih karti imati za siječanj 50% posto popusta.

S obzirom da je primanje stranaka i dalje ne dozvoljeno, tvrtka je osigurala u hodniku, pri neposrednom ulasku u tvrtku, stol i stolicu s praznim prijavnicama za mještane i privredu Čilipa (odvoz s kućnog praga), kako bi ispunili prijavnice i ubacili u poštanski pretinac, koji je isto na ulasku u samu upravu. Sve ostale metode prijava ostaju na snazi, od emaila preko telefona, ali u gore navedenom radnom vremenu.

Sve navedene mjere će trajati će do daljnjega

Još jednom pozivamo sve sumještane da s ciljem potencijalnog spriječavanja širenja zaraze budu posebno oprezni i da se pridržavaju mjera prevencije koje su objavljene od nadležnih tijela.

Preuzmi obavijest